Foglaljon időpontot!

Rendelő telefonszáma: +36 20 296 0875

Foglaljon időpontot!

Központi telefonszám: +36 20 435 7116

Grand Park Dental Fogászat Budapest - Bemutatkozás

A Grand Park Dental fogászat Budapest egyik legújabb és legmodernebb fogorvosi rendelôje.
  • magasan kvalifikált fogorvosok
  • felnôtt és gyermekfogászat
  • korszerű fogászati technológia, modern felszereltség
  • komfortos kialakítás
  • fájdalommentes kezelések
  • barátságos légkör
 
Ismerje meg budapesti fogászatunk munkatársait, tudjon meg többet a fogorvosaink menüpont alatt.
 
Felnôtt fogászat, gyerekfogászat
Ffogorvosaink a rendszeres és sürgôsségi fogorvosi ellátásra berendezkedett és felkészült szakemberek. A felnôtt korú pácienseinknek nyújtott fogászati szolgáltatások mellett nagy hangsúlyt helyezünk a gyermekfogászat feladatainak ellátására is.
Az általunk biztosított fogorvosi szolgáltatások díjairól az áraink menüpontban tájékozódhat.
Vegye szemügyre rendelônket közelebbrôl online! A galéria menüpontra kattintva számos fotót talál, valamint bemutatkozó videónkat is megtekintheti.
Amennyiben a mindennapi szájápolásról, a megelôzô intézkedésekrôl, és fogászati partnereink akcióiról szeretne rendszeresen híreket kapni, látogasson el az Egészséges mosoly Facebook oldalra, ahol tanácsokat, játékokat, és egyéb érdekességeket talál.
 
Felnôtt és gyermekfogászat
A Grand Park Dental Fogászat Budapesten szeretettel várja felnôtt és gyermek pácienseit korszerûen felszerelt, komfortosan berendezett rendelôjében, hétfôtôl szombatig.
A főváros egyik legújabb és legmodernebb fogorvosi rendelője 2014 áprilisa óta a XIV. kerületi Pillangó utcában fogadja pácienseit. A Grand Park Dentalnál mindenki megtapasztalhatja, milyen igazán jó kezekben lenni, ha fogászati problémákkal küszködik az ember. Rendelőnkben szakértelemmel, elhivatottsággal és pácienseink egyéni igényeire odafigyelve végzik szakembereink a munkájukat.
 
Felnôtt fogászat
Az általános fogászati ellátás mellett a komolyabb beavatkozások (pl. gyökérkezelés, fogpótlás) terén is professzionális anyagokkal és technikával felkészülten várjuk felnôtt korú pácienseinket, valamint esztétikai szolgáltatásokat is nyújtunk (fogfehérítés, esztétikus fogtömés, fogékszer felhelyezés).
 
Gyerekfogászat
A gyermekfogászat alapvetôen különbözik a felnôtt fogszakorvosi rendeléstôl, hiszen itt a páciensek különbözô korú gyerekek, akiknek szorongását, félelmét oldani kell – amit tapasztalt és barátságos fogorvosaink meg is tesznek. A fájdalommentes kezelések során nagyobb hangsúlyt kap a közvetlenség, a jó hangulat, így a gyermekek egészséges mosollyal távozhatnak a rendelôbôl.

Grand Park Dental Fogászat Budapest – szeretettel várjuk Önt is rendelônkben!

Grand Park Dental fogászati szakrendelő